Нашите клиенти и приятели от Pro Cinema, ни възложиха задачата да решим проблема със спирачната система на един от основните им снимачни автомобили ( Dodge Ram 5.7 Hemi ) както може да се досетите и видите  от снимките първо автомобила е с изключителни високи заводски характеристики както по мощност така и по тегло. Но в нашият конкретен случай за избор на спирачната система, теглото имаше изключително голяма роля, защото след  доработките които е претърпял автомобила с цел да отговаря изцяло на нуждите на снимачния екип е достигнало тегло малко над 3500 кг.

Прочетете повече

Tarox High Performance Brakes   Всички състезателни дискове на Tarox са подложени топлинна обработка с остатъчно напрежение, за да осигурят отлична производителност при всякакви условия. Това дава възможност да диска да остане стабилен при екстремни температури. Топлинната обработка гарантира, че спирачните дискове на Tarox са много по-малко склонни към изкривяване, напукване, износване всичко това са фактори които намаляват живота на на спирачният диск. В резултат на това спирачните дискове на Tarox осигуряват по-значително по голяма спирачна ефективност и по дълъг живот на диска и накладките.

Прочетете повече

Най-новият Ford Focus RS е електроцентрала на съвременната технология. С 2,3-литровият Ecoboost двигател, който изпраща 350BHP на четирите колела чрез интелигентна система за веригиране на въртящия момент, никога не е било толкова лесно да се движи бързо. 0-60 е възможно в кладенец 5 секунди, но какво се случва в другия край на скалата?

Прочетете повече