"Dodge Ram 5.7 Hemi" Големите коли си търсят големи спирачки! TAROX

Ето и още един много интересен проект от нас които завършихме наскоро. Нашите клиенти и приятели от Pro Cinema, ни възложиха задачата да решим проблема със спирачната система на един от основните им снимачни автомобили ( Dodge Ram 5.7 Hemi ) както може да се досетите и видите  от снимките първо автомобила е с изключителни високи заводски характеристики както по мощност така и по тегло. Но в нашият конкретен случай за избор на спирачната система, теглото имаше изключително голяма роля, защото след  доработките които е претърпял автомобила с цел да отговаря изцяло на нуждите на снимачния екип е достигнало тегло малко над 3500 кг.

До тук всичко добре, слагаме голям спирачен кит и работата е свършена, проблема е решен „НО“ колко ли пък може да се събере в 17 инчова джанта.

Подменихме еднобуталната спирачна система 320x28мм с шест бутална спирачна система Tarox и спирачни дискове 345x28мм модел C83. Това беше оптималното което можеше да съберем в конкретния  модел джанта.

За целта и  тук използвахме познатия вече спирачен апарат модел Tarox BF34-6 за които сме писали и в другите ни статии, е едно много добро решение за избор на спирачната ни система в съотношение цена спрямо техническите характеристики  които ни предлага.  

Brake Caliper tarox BF34-6

tarox caliper