Tarox: лидерът при спирачните системи

Спирачни дискове

Всички състезателни дискове на Tarox са подложени топлинна обработка с остатъчно напрежение, за да осигурят отлична производителност при всякакви условия. Това дава възможност да диска да остане стабилен при екстремни температури. Топлинната обработка гарантира, че спирачните дискове на Tarox са много по-малко склонни към изкривяване, напукване, износване всичко това са фактори които намаляват живота на на спирачният диск. В резултат на това спирачните дискове на Tarox осигуряват по-значително по голяма спирачна ефективност и по дълъг живот на диска и накладките.

Brakes

Накладки

Изгодни цени за висококачествени накладки за всички автомобили.

Tarox предлага широка гама накладки както за ежедневни автомобили така и  за всички класове в  автомобилните спортове. Накладките се отличават спрямо свой те конкуренти на пазар с това, че максималната работна температура в зависимост от класа на накладката варира от 700 °С  до 1300 °С градуса по Целзий. Специфичното тук е, че те са проектирани така че да използват 80% - 85% от максималната си работна  температура като оптимална което ги прави високо устойчиви при големи натоварвания  намалява триенето и прави живота на накладката изключително дълъг. ВАЖНО: накладките Tarox  нямат необходимостта да бъдат подгрявани преди да бъдат използвани подходящи са както за по спортно ли по агресивно спиране така и за ежедневна употреба в градска среда.

накладки tarox

Спирачни комплекти

Спирачни комплекти за всички видове автомобили.

Tarox предлага цялостни спирачни системи както предни така и задни спирачни комплекти за широка гама от автомобили. Всеки спираче комплект включва двукомпонентни  спирачни дискове, спирачни апарати, супорти за апаратите, усилени спирачни маркучи, спирачна течност.

спирачни комплекти

Спортни Модификации

Изгодни цени за усилени спортни спирачни дискове.

Tarox спортните спирачни дискове се произвеждат от твърди заготовки и са проектирани да имат изключително висока якост на опън> крайната якост на опън (U.T.S) за тези дискове е с номинал 57 кг. на квадратен мм., което надвишава стандарта за състезателни спирачни дискове, който е обикновен но около 32 кг. На квадратен мм.

Като финална доработка преди преди да излезе от фабрикат, повърхността на всеки спирачен диск Tarox се обработва ръчно до толеранс, достигащ 0,015мм.  Така се създава перфектно ниво на повърхността на спирачният диск, за да се гарантира отличен контакт с накладката. Спортните спирачни дискове се произвеждат в размери от 248мм до 400мм в диаметър и дебелина на диска от 25мм до 38мм. Дълбочината на накладките на всички спортни спирачни дискове от каталога на Tarox варира от 50мм до 61мм в зависимост от диаметъра на диска.

спортни спирачни дискове

 

Спирачни апарати

Богата гама спирачни апарати Tarox предлага от 4 бутални до 12 бутални спирачни апарати.

Още от самото начало на производство на спирачни апарати Tarox  винаги са смятали, че анодирането, а не праховото покритие е най- оптимално решение за спирачните си апарати като финишен слой. Като стандарт Tarox налага всички си спирачни апарати да бъдат твърдо анодирани. Това е процес, който има множество предимства, допълнителното тегло което се придава върху апрарата при процеса на анодиране е незначителен, процесът добавя само 50 микрона субстрат (0.05 мм). Покритието на практика се превръща в неразделна част от сплавта използвана за направата на спирачния апарат, така се гарантира, че не може да се отлепи. Твърдата анодизация всъщност закалява сплавта използвана за направата на спирачния апарат, като придава по голяма якост на повърхността.

голям набор от спирачни апарати