За нас

Untitled-2

Адамант и Ко – в търсене на перфектната спирачка!

Когато си нов на пазара се стремиш да предложиш нещо ново! Още от създаването си през 2012 година, Адамант и Ко се стреми да направи точно това. Бизнесът с продажбата на автомобилни части е необятен, но Адамант и Ко търси за Вас само едно – перфектната спирачка! Основателят на фирмата и на платформата за електронна търговия www.adamant.bg поставя акцента именно върху този компонент. По-високото качество, а не непременно най-ниската цена са нашата цел. Този наш стремеж и това наше търсене ни отведоха до партньорство с фирмата TAROX – италиански спирачки по немски стандарт! Ако и вие търсите перфектната спирачка, посетете ни и се запознайте с нас!

TAROX — иновации, качество, надеждност
 
Италианският производител TAROX има над 35 години опит в разработването, производството и продажбата на различни спирачни компоненти: спирачни дискове, накладки и цялостни спирачни системи за ежедневно и състезателно шофиране.
 Портфолиото на компанията включва над 800 артикула. За любителите на бързите скорости TAROX предлага повече от 20 модела спирачни апарати и различни видове състезателни спирачни дискове, включително и много модели, одобрени от TÜV.
 Целевата група на TAROX не са масовите клиенти, търсещи евтино решение за своето превозно средство. Философията на Джани Тарони, основател и собственик на TAROX, е да предложи изключително качествени спирачни компоненти на най-претенциозните клиенти. Тази философия се подкрепя и от факта, че компанията TAROX е сертифицирана съгласно немския стандарт DIN EN ISO 9001.

За нас

Качествено ориентираният подход се подкрепя и от собствените разработки и производствени техники, които значително отличават продуктовата гама на TAROX. 

Този подход особено важи за малки серии, произведени от TAROX спрямо изискванията на всеки отделен клиент. Вътрешните тестове за контрол на качеството осигуряват необходимата техническа основа за по-нататъшно развитие на продуктите с марка TAROX.
ser1